Nog twee kavels aan buitenrand

Er zijn opties verstrekt op kavels 32 en 37. Dat betekent dat op de kavels 29 en 36 na, nu alle kavels aan de buitenrand zijn verkocht of voorzien van een optie. Mocht uw interesse uitgaan naar een kavel aan de buitenrand, wacht dan niet te lang. Ook kunt u als tweede optant achter de optanten van kavel 29 en 36 worden geplaatst. Mocht de verkoop onverhoopt toch niet doorgaan, dan schuift u door als eerste optant.

 

Dergelijke unieke kavels aan de rand van een dorp met dit geweldige uitzicht zijn in Twente bijna niet te koop, dus het is niet vreemd dat de animo voor deze kavels zo groot is. Wie wil nu niet zo'n verlengstuk van z'n tuin, met uitzicht over licht glooiende landerijen, en met enige regelmaat een koppel reeën aan de bosrand spotten of koeien in uw achtertuin zien grazen? Wij hebben deze plek voor u!

 

We ontwerpen uw droomhuis geheel naar uw wens en conform de geldende welstandseisen. Het bestemmingsplan biedt hiervoor alle mogelijkheden. U zit dus niet vast aan de voorbeeld schetsen. Wij zullen ons uiterste best doen om deze droom voor u te verwezenlijken, waarbij u versteld zult staan van de vele mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak. Bel Rob Holtkamp, tel. 0546-540890.

 

< ga terug