Nog 'n Noaber (buur) gezocht

Wij hebben nog slechts 2 van de 8 mooie twee-onder-een kapwoningen te koop op de kavels 9 en 10. Kavel 8 is voorzien van een optie. De verkoopprijs is € 248.400,- voor een compleet woonhuis inclusief schilderwerk, keramische binnenmuurstenen, keramische pannen en Villeroy & Boch sanitair. Verder is ook dit woonhuis standaard reeds voorzien van vloerverwarming met een CV ketel met luchtwarmte pomp. Hiermee kunt u uw huis niet alleen verwarmen, maar ook koelen.

 

Type Vuurhoes: koopprijs v.o.n. € 248.400,- incl. B.T.W.

 • Ruime twee-onder-een-kapwoning 5990 (b) x 10660 (d) met op de begane grond ruime L-kamer en leefkeuken (optioneel te voorzien van ensuite deuren).
 • Garage 3000 (b) x 5500 (d) voorzien van dubbele massiefhouten draaideuren en een achterdeur.
 • 2 stuks meranti hardhouten trappen naar de eerste & zolderverdieping.
 • 1e verdieping 3 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast en met een ruime badkamer voorzien van Villeroy & Boch sanitair, met optioneel een ligbad.
 • Ruime zolder met mogelijkheid tot 4e slaapkamer en een technische ruimte.
 • Standaard hoogwaardig materiaal gebruik:
  Keramische (gebakken) dakpannen (in plaats van betonpannen)
  Keramische (gebakken) SBS binnenmuurstenen (in plaats van kalkzandsteen)
  Gevelstenen stelpost € 300,- p/dzd
  Sanitair standaard Villeroy & Boch met hangtoilets.
  Hardhouten binnendeurkozijnen en betimmering (in plaats van stalen binnenkozijnen)
 • Vloerverwarming standaard op de gehele begane grond.
 • Daalderop Cool Cube CV ketel, die niet alleen verwarmt maar zomers ook koelt.
 • Compleet inclusief installatietechniek E & W, schilderwerk, tegelwerk, legeskosten, aansluitkosten, woningborg, EPC 0,6 (zeer zuinig). 

 

Alternatief: type Vuurhoes gedeeltelijk casco al vanaf € 224.000,-Incl. B.T.W. en grond 

Om instappen eenvoudiger te maken, hanteren we deze speciale (starters) aanbieding waarbij u in eigen beheer werkzaamheden kunt uitvoeren als: schilderwerk, aftimmerwerk, tegelwerk etc. Ook kunt u kiezen voor andere materialen, zoals de trappen in vuren uitvoeren in plaats van hardhout. Voor de handige doe-het-zelver kunnen de woningen ook geheel casco worden overgenomen (dat wil zeggen glas-, wind- en waterdicht). Kortom: alles is mogelijk en bespreekbaar! (Dit geldt overigens voor alle woningen.)

 

Geïnteresseerd? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek, waarbij u uw wensen kenbaar maakt en op basis daarvan een scherpe aanbieding ontvangt. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Wacht niet te lang, want dan zijn de laatste twee-onder-een-kapwoningen weg!

 

< ga terug