26-09-'15: Eerste bewoners vieren Burendag

Inmiddels hebben de eerste bewoners van Erve Schothorst hun eerste Burendag gevierd. Want Holtkamp Bouw heeft aan hen inmiddels 4 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen opgeleverd. Op dit moment wordt er gewerkt aan weer 2 vrijstaande woningen (kavel 31 en 33) en 2 twee-onder-eenkapwoningen (kavel 7 en 8, waarvan 8 nog te koop is). En onlangs zijn de kavels 22 en 23 ook verkocht. Voor kavel 32 zijn we druk aan het schetsen.

 

Want Erve Schothorst te Bornerbroek is een uniek plan. Uniek omdat het een inbreidings- in plaats van uitbreidingslocatie is. Dat wil zeggen: u woont aan de rand van het dorp met uitzicht over de lichtglooiende akkers, op het aanliggende bos de Keeriet en grazende koeien in de wei. En u hebt vrijwel zekerheid dat dit zo blijft en er niet een nieuwbouwwijk achter wordt gebouwd.

 

U kunt uw huis bouwen zoals u dat wenst. Neem een foto mee en wij maken voor u een vrijblijvend schetsontwerp en offerte. Binnen een 'landelijke stijl' en de gemeentelijke welstandseisen kan bijna alles! Indien uw interesse is gewekt, kunt u op deze site de brochure aanvragen, of geheel vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te maken: 

Rob Holtkamp, tel. 0546-540890

 

< ga terug